A hosszúszárú csizma sokakat elkápráztat

hosszúszárú csizma

Categories :

A hosszúszárú csizma már régóta a divat egyik ikonikus darabja, hiszen nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz, hanem védelmet is nyújt a hideg időjárás ellen.

Készülhet például bőrből, velúrból vagy szintetikus anyagokból, így különböző alkalmakra találhatnak a vásárlók megfelelő modellt. Egyik óriási előnye, hogy a hosszúszárú csizma tökéletesen véd a hidegtől, mivel a magas szára a láb jelentős részét befedi, ezáltal extra melegséget biztosít a szeles, esős vagy havas napokon.

Különösen hasznos a hosszabb séták során, hiszen a vastag talp és a minőségi anyagok segítenek megóvni a lábat a nedvességtől, illetve a hidegtől. A hosszúszárú csizma univerzálisnak mondható, tehát a mindennapi öltözék szerves része lehet. Kiválóan párosítható szoknyával vagy szűk farmerrel, ebből kifolyólag, számos stílushoz igazítható.

A klasszikus fekete változat időtlen, ami szinte bármilyen öltözéket elegánssá varázsol, míg a barna inkább a hétköznapibb, lazább megjelenéshez illik. A hosszúszárú csizma eltérő sarokméretben és díszítőelemekkel szerezhető be.