Nem hiányozhat a fürdőszobából a mélyöblítésű WC


Categories :

Ha WC kiválasztásakor a vízöblítés szerint akarja kategorizálni ezeket az érdeklődő, akkor a lapos és mély öblítésűek közül dönthet. A mélyöblítésű WC csésze a legközkedveltebbnek mondható változat.

A legtöbb hazai fürdőben ilyen lelhető fel és a gyártók is nagy figyelmet fordítanak ennek a gyártására. Ennek köszönhetően a választék igen nagy és egyszerűen meg lehet találni azt a mélyöblítésű WC fajtát, amelyik maradéktalanul megfelel az igényeknek. Ez a sikerét, elterjedtségét annak köszönheti, hogy kevésbé tud megtapadni rajta a szennyeződés és mivel a kialakított tölcsér mindig víz alatt van, ez bűzzáróként funkcionál. A másik típus a lapos öblítésű.

Ennél a kerámia belső terében egy kis tálca van. A lapos öblítésű típust leggyakrabban kórházakba, rendelőkbe, idősek otthonába választják az esetleges mintavétel szükségessége miatt. Teljesen érthető, hogy a családok azért nem kedvelik, hiszen a használat után erősebb szagok maradnak a használatkor és a takarítása is jóval macerásabb. Ez nem ajánlott hotelekben és éttermekben sem. Emiatt lett a mélyöblítésű WC kedvelt.