Mire elegendő a 55x40x20 bőrönd?

55x40x20 bőrönd

Categories :

Talán Önben is felmerül a kérdés cikkünk címét látva, hogy jó lenne tudni a választ. Az 55x40x20 bőrönd első ránézésre talán kérdéseket vet fel az emberben, ugyanakkor ha jobban utánanézünk, látni fogjuk, hogy ez az egyik legelterjedtebb, leggyakrabban használatos táska.

Ez rejti ugyanis a klasszikus kabinbőröndöket, amelyek nagyjából az összes nagyobb légitársaságnál megegyeznek, már ami a méretet illeti.

Ez egy klasszikus, standard nagyság, amibe gyakorlatilag minden szükséges, fontos elem belefér, ami egy rövid út során szóba jöhet. Az, hogy a laptop táska külön értendő-e, leginkább a légitársaságok konkrét szabályaiból adódóan állapítható meg, ennek mindenkinek a saját felelőssége szerint utána kell nézni, ha nem akar meglepődni a felszállás előtt.

Ezek rendkívül fontos információk, amelyeket ellenőrizni muszáj. Mindenesetre az leszögezhető, hogy a 55x40x20 bőrönd tökéletesen elegendő, ha 1, esetleg legfeljebb 2 éjszakát szeretne valaki máshol tölteni. Nagyobb útra pedig ez csak egy lesz a sok táska közül.