Greenbox szett és a valósághű képek

greenbox szett

Categories :
Címkék:

Ezt a technológiát a fényképészek, de leginkább a filmesek szokták alkalmazni. A lényege, hogy bármilyen háttér elhelyezhető egy vagy több személy mögött. Ezáltal egy teljesen új környezetbe helyezhetőek a résztvevők a greenbox szett által.

A háttér csere megoldható különféle képszerkesztő szoftverekkel is, viszont azok nagy hozzáértést igényelnek. Viszont a greenbox szett megoldásainak hála, egy pillanat alatt elkészíthető bármilyen emlékezetes kép. A megfelelő beállításokkal teljesen életszerű szituációk örökíthetőek meg, amelyek teljesen úgy néznek ki, mintha valóságosak lennének.

A variációk sora mondhatni határtalan, a greenbox szett fejlett technológiájának köszönhetően. Látványos akciójelenetet vetíthetünk a résztvevők mögé, esetleg egy téli tájképet, de még egy izgalmas utcai üldözés pillanata is megörökíthető.

A greenbox szett nagyszerű hangulatfokozónak számít a különféle rendezvényeken. Ezzel az egyszerű módszerrel feledhetetlenné tehető az adott előadás, műsor, stb. A résztvevők egy teljesen egyedi emlékkel lehetnek gazdagabbak, amit kép formájában is megkaphatnak.