Mitől is függ valójában a motoros redőny ár?

motoros redőny ár

Categories :

A távirányítós redőnyök nagyon kedveltek, azonban a vásárlás előtt sokan szeretnék tudni, hogy miért, mennyit fizetnek majd. A motoros redőny ár rengeteg mindentől függhet, akárcsak a felhasznált alapanyagoktól és a technológiától. Természetesen nem mindegy, hogy milyen matériákkal rendelkezik a szerkezet.

Egy olcsó, fém utánzat, aminek a lemezei nem elég erősek, hogy megtartsák a köztük lévő távolságot, nem kerül sokba. Azonban, mivel egy gyenge termékről van szó, ezért elég hamar tönkremegy. Az alumínium motoros redőny ár már magasabb, hiszen mégiscsak egy kiváló minőségű produktumról van szó. Nem egy vagy két évig fogja bírni a strapát, hanem akár egy évtizeden keresztül is.

Sőt, a motor meghibásodása is elfelejthető, hiszen magas technológiára alapszik ez. Persze a motorban lévő alkatrészek elkopnak egy idő után, viszont ezek pótlása minimális összegbe kerül ahhoz képest, mint amikor egy teljes roló cserét tervezi az ember. Amint az már említésre került, a motoros redőny ár milyenségére kihat az alkalmazott technológia is. Egy modern eszköz biztosan többe kerül, mint egy szimpla változat.