A mozgásfejlesztő tölcsérrel garantáltak a vidám pillanatok

mozgásfejlesztő tölcsér

Categories :

A Gonge játékok olyan speciális szimulátorok, amelyek lehetővé teszik, hogy a csecsemők játékos módon fejlesszék a fizikai képességeiket és az érzékszerveik munkáját. A textúrált tapintású korongok, a mozgásfejlesztő tölcsér és a szokatlan egyensúlyozó szalag sok boldog pillanatot szerez a kicsiknek.

Ezek könnyen bekapcsolódnak egy új játékba, miközben fejlesztik a tapintási, koordinációs és mozgásszervi készségeket. A szülők biztosak lehetnek benne, hogy a gyermekük jól szórakozik közben. A Gonge játékok már akkor használhatóak, amikor a baba képes a saját lábára állni. A mozgásfejlesztő tölcsért a készítők úgy fejlesztették ki, hogy különös hangsúlyt fektettek a gyermekek motoros készségeinek fejlesztésére.

A termék arra ösztönzi a kicsiket, hogy hintázzanak és pörögjenek, kezdetben egy felnőtt segítségével, majd később egyedül. Ez olyan motoros tevékenységeket fejleszt, amelyek fontosak a gyermek egyensúlyérzékének korai fejlődéséhez. A mozgásfejlesztő tölcsér formája biztonságossá teszi a használatát.