Poénos ajándék a skót földekről

poénos ajándék

Categories :

A humorral átszőtt ajándékozási szokások kielégítése érdekében gyakran nyílik ki egy-egy újabb piaci rés. Ezen a hasítékon átjutott az olyan poénos ajándék, mint amilyen a skót nemesi cím megvásárlása. Az Established Titles szerint a Lord vagy a Lady cím széles körben elterjedt az internetezők körében, akik 50 dollár fejében négyzetláb skót birtokrész tulajdonosaivá válhatnak.

Ez nagyjából egy 30×30 centiméteres kockát fed le, amin maximum egy helyben állva férhet el a rang büszke birtokosa. Baráti és családi körben vidám perceket okoz egy ilyen poénos ajándék, ám az interneten véleményezők szerint, ennél sokkal több pozitív vonást rejt magában a titulus.

A segítségével például nagyobb eséllyel helyeztetheti át magát a business classba a repülőgépek járatain, illetve lelkesebb magatartásra számíthat az ügyfélszolgálatokon dolgozó munkatársak részéről. Egy biztos, hogy az ilyen poénos ajándék nagy meglepetést vált ki minden ünnepi vacsorán. A hatás a szó valódi értelmében is fejedelmi lesz.