Tovább nő a szemészeti magánrendelés népszerűsége Budapesten

szemészeti magánrendelő

Categories :

A látás a legfontosabb kincsünk. Ha elkezd romlani az jelentősen befolyásolja az életminőségünket. Nem beszélve arról, hogy bizonyos tevékenységeket képtelenek leszünk biztonsággal elvégezni. Budapesten több ok miatt is fordulnak sokan szemészeti magánrendelőhöz (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Ez pedig nem véletlen. Nem mintha megnőtt volna a szembetegségekkel, látásproblémákkal küzdők száma. Sokkal inkább a színvonal, a modern, mégis barátságos környezet és az orvosok szakértelme az, ami ennyire népszerűvé tette a Budai Szemészeti Központot.

Nemcsak akkor érdemes ide ellátogatni, amikor már észleljük a bajt. A fogorvosi szűrővizsgálatokhoz hasonlóan, a szemészeti szűrővizsgálat is ajánlott adott rendszerességgel. Különösen azoknak, akik veszélyeztetettnek számítanak a szemproblémák kialakulását illetően. Az elváltozások, rendellenességek kicsi korban is előfordulhatnak, hiszen a gyerekek látása rohamosan változik.

Amint megvannak az első intő jelek, érdemes azonnal felkeresni a gyermekszemészetet, mert a legtöbb problémára létezik kíméletes megoldás. A látásjavító kezelések és a szemészeti műtétek a legtöbb esetben rutin eljárásnak számítanak. A szürkehályog kialakulásával rengeteg embernek kell szembenéznie, de amilyen gyakori problémát jelent, szerencsére manapság olyan könnyen orvosolható. Csupán 10 perc leforgása alatt a beszürkült szemlencse eltávolítható és kicserélhető egy mono- vagy egy trifokális műlencsére és máris garantált az éleslátás.

Az eredmények azt mutatják, hogy az esetek 99%-ban nem kell tartani későbbi komplikációktól, szövődményektől a modern technikáknak és a több, mint 20 éves orvosi tapasztalatnak hála. Ha mégsem lenne tökéletes a végeredmény, akkor a Budai Szemészeti Központban díjmentes, utólagos dioptriakorrekcióra is van lehetőség. A szolgáltatások minőségét és az orvosi tapasztalatot figyelembe véve már egyértelmű, hogy miért választják olyan sokan évről-évre a Budai Szemészeti Központot, ha szeretnék visszanyerni, illetve megőrizni az egészséges látásukat.