A designos megjelenésű zöld jade karkötő

zöld jade karkötő

Categories :

A szépen kidolgozott ékszerek szépsége elvarázsol már az első pillanatban, hát még a különleges, nem szokványos kinézetű példányok! Sugárzóan ragyogó a zöld jade karkötő, ami nem csupán szépségével bűvölhet el bennünket, ugyanis sokan hisznek abban, hogy az ásványok különleges erővel rendelkeznek.

A jade ásványt a Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték, de a vesére gyakorolt jótékony hatását már ősidők óta kihasználják az emberek. Vannak, akiknek meggyőződése, hogy a zöld jade karkötő többféle jótékony hatást gyakorol a szervezetre. Méregtelenítő, sejtregeneráló, sebgyógyító hatást tulajdonítanak neki. A jade egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, megnyugtatja a lelket, erősíti az idegrendszert és elűzi a rossz közérzetet.

Persze nem mindenki hisz a felsorolt az előnyökben, de magát az ásványt nagyon szépnek tartják, ezért szívesen viselik a felhasználásával készült ékszereket. Nagyon jól néz ki a zöld jade karkötő, tekinteteket vonzó a kisugárzása. Vonzó, designos megjelenése örök.