Hagyaték felvásárlás közvetítők nélkül

hagyaték felvásárlás

Categories :

Régiségek, ritka műtárgyak, értékes tárgyak és gyűjtemények gyors értékelését és megvételét kínáljuk. A régiségek közé tartoznak a legalább 100 éves vagy rendkívül ritka, a történelmi korszakhoz vagy eseményekhez kapcsolódó tárgyak, a modern körülmények között nem reprodukálható műalkotások és a kulturális értékek is. A hagyaték felvásárlás során ezeknek a megvételét kínáljuk.

A régiségek keresletét és értékét a ritkaságuk, a szépségük, a történelmi jelentőségük és az egyedi történetük adja. Az antik dolgok értéke folyamatosan emelkedik, a gyűjtők és a művészetkedvelők pedig mindig keresik az érdekes tárgyakat. A hagyaték felvásárlás szolgáltatásunknak köszönhetően, ezeknek az értékesítése nem lesz nehéz.

Ingyen értékbecslést kínálunk a tulajdonában lévő tárgyakról olyan vezető szakértőktől, akik ismerik a régiségek piaci értéket, hogy a lehető legkényelmesebbé és legmegbízhatóbbá tegyük az antik tárgyak eladását. Bizalmasan kezeljük az ügyfeleink információit és minden tranzakciónál egyéni megközelítést alkalmazunk.