A vontatott permetező az ipari felhasználás csúcsa

vontatott permetező

Categories :

Amikor a tavasz után gyorsan beköszönt a forró nyár, akkor bizony sok különböző eszközre van szükség a földek és a kertek megfelelő műveléséhez. A vontatott permetező kifejezése a mezőgazdaságban jártasabbaknak ismerősen csenghet, ha nem, akkor érdemes közelebbről is megismerkedniük vele.

A vontatott permetező számos verzióban érhető el, így nem is csoda, hogyha szükséges némi eligazodás a terméktípusok között. Törzskulcsos, kommunális, valamint egyéb fajták is vannak a felhozatalban.

Érdemes lehet a felhasználás módja szerint kiválasztani a leginkább optimális típust. A szőlők, gyümölcsösök, ültetvények, illetve a diófák egyaránt kiváló lehetőséget biztosítanak a vontatott permetező bemutatkozásra. Bármelyik tetszőleges modell kerül megvásárlásra, egész biztosan nem fog csalódást okozni.

Akár 7 km/h sebességgel is képes üzemelni és 1,5 bar üzemi nyomással. Nem fog már rövidtávon sem csalódást okozni, hiszen rengeteg energiát lehet általa megspórolni. Ez pedig mindenkinek előnyös tulajdonság.