Korrekt és egyedi sírkő árak

Sírkőkészítés Budapesten

A sírkövek kiválasztása esetén érdemes jól megfontolni, hogy milyen minőségben, kialakításban, formában szeretnénk azt elkészíttetni, továbbá akarjuk egyéb kiegészítővel is díszíteni.

Mindebben meghatározó lehet a sírkő árak megismerése, hogy a pénztárcánkhoz is tudjuk igazítani a választásunkat. Megközelítőleg egy ilyen munka 100.000 és 590.000 Ft közötti összeg lehet, de mindez sok tényezőtől függ. Helyszíni felmérést is végeznek egy kripta alapépítményre vagy felépítésére.

Csak ezek után tudnak pontos árat mondani. Egyéb kiegészítők is díszíthetik a sírkő felületét, valamint különféle anyagok közül van mód válogatni. Természetesen egyedi igényeket is teljesítenek.

Bármi legyen az elképzelésünk, mindenről érdemes egyeztetni a cég munkatársaival, hiszen a sírkő árak ezek függvényében alakulnak. Előleget nem kérnek. Budapesten több temetőben dolgoznak a helyszínen, itt bontást és felújítást egyaránt vállalnak, mindezeket rövid határidővel. A megrendelt és elkészített tárgyakat eljuttatják más városokba is.