A betonpadló lényeges prioritásai

A betonpadló bírja a strapát

Categories :
Címkék:

Amikor padlót választunk, mindig figyelembe kell venni, hogy milyen funkciókat fog betölteni az adott darab. A betonpadló lényegében az olyan területeken lehet hasznosan alkalmazható, mint a gyárak, üzemek tehát az ipari terület.

Az Armatop szárazkeverék az egyik legnépszerűbb anyag a piacon, hiszen kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik. Lényegében minden ipari padlóburkolatra jellemző a nagyfokú keménység és kopásmentesség. Azonban ez a keverék rendkívül gyorsan alkalmazható, kivitelezhető, felépíthető.

Miután elkészültünk a betonpadlóval, még szigetelésre sincs szükség, csupán annyi a dolgunk, hogy az Armatop keveréket a felületre szórjuk. Ezt követően, az anyag megkötése után egy olyan padló alakul ki, ami teljesen sima és csúszásmentes, valamint biztosak lehetünk abban, hogy nem fog rajta megragadni a por.

Ami pedig még inkább növelheti a betonpadló előnyét, hogy az olaj és az egyéb zsiradékok nem tudnak nyomot hagyni rajta. Természetesen bel- és kültérben is remekül alkalmazható ez a fajta padlóburkolat.