A férfiaknak is segíthetnek az Aviva torna gyakorlatok?

aviva torna férfiaknak

Categories :

Az évek múlásával nagyon sok férfinál jelentkeznek prosztata- és/vagy potenciaproblémák. Nem csupán a kornak tudható be ez a helyzet, hanem a helytelen életmódnak, mivel a szövetek elgyengülnek, leépülnek és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is súlyos elváltozásokat, betegségeket eredményezhet, de a megfelelő mozgásterápiával kivédhetőek. Az Aviva torna a férfiaknak a termékenység fokozásában is segíthet.

A férfiaknak kidolgozott gyakorlatok ugyanis megnövelik a spermiumok életképességét és számát. Az izmok jellegzetes beszorítása és ellazítása, valamint a talp reflexzónáinak ingerlése támogatja a férfi szervek működését, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozza a szexuális teljesítő képességet. Mivel az Aviva tornagyakorlatok képesek a termékenységet is fokozni, sok gyermektelen házaspár férfi tagjának tesz nagyon jót. Képzelje el, hogy a hosszú évek sikertelensége a torna hatására megszűnik és a felesége hamarosan gyermeknek fog életet adni!

Csodálatos kilátások, ugye? De lássuk tovább, hogyan hat ez a mozgásforma! A medencealapi izom egy tenyérnyi területen kifeszülő, tudatosan irányítható izomcsoport. Az ürítési funkciók akaratlagos szabályozásában, az alhasi szervek alátámasztásában, rögzítésében, lezárásában és a szexualitásban működnek közre ezek az izmok.

Ezen kívül ideális a torna a spermiumok mozgékonyságának, életképességének fokozására. Ugyanakkor megelőzhető az Aviva tornagyakorlatok segítségével például a prosztata-megnagyobbodás, illetve a kialakult szimptómák csökkentésére is kiváló. Megelőzhető ezzel a metódussal a stressz okozta inkontinencia kialakulása, de sokan használják az ülőmunka egyensúlyozására is.

A torna az emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, illetve az életminőség javítására is optimális. A jelenlegi helyzet nem engedi meg a személyes jelenléttel tartandó tornaórákat, így az Aviva tanfolyam elvégzése csak online lehetséges. Ez azonban nem jelent akadályt, sőt, a megszokott otthoni környezetben még könnyebben tanulhatóak meg a hasznos mozdulatok.