Fogtisztítás cicáknak, kutyusoknak

fogtisztítás

Categories :
Címkék:

Egyre több családban található házi kedvenc és a kutyáknak is ugyanolyan fontos, hogy a fogaik rendben legyenek. Esetükben a fogtisztítás azért nélkülözhetetlen, mert ők a fogazatukat nem pusztán táplálékbevitelre használják, hanem a mindennapi játékhoz, vadászathoz is.

Ezért naponta szükséges megmosni a fogát a kedvencünknek, amihez optimális a patikatars.hu weboldalról beszerezhető Emmi-pet ultrahangos fogkefe és fogkrém. Ezek a fogkefék a legújabb ultrahang technológiát használják. A szájüreg olyan pontjain is elvégzik a tisztítást, ahová a klasszikus fogkefe feje nem érhet el. Fogtisztítás közben az ultrahang hullámok behatolnak a fogak közötti legkisebb résekbe, mechanikus nyomás nélkül.

Tehát, miközben hatékonyan tisztítják a kis szőrmók fogait, a fogközöket, fogínytasakokat, nem okoznak kellemetlen érzést neki. Így a mindennapi fogtisztítás idejét örömmel fogja majd várni a kis szeretetbomba, mert nem lesz számára rossz élmény, hanem éppen ellenkezőleg. Vigyázzon a házőrző fogainak egészségére!