Az elektromos kötözőgéppel gyorsabban halad a munka

elektromos kötözőgép

Categories :

A szőlő- és kiviültetvényekben sok munka van, ezeket el lehet végezni hagyományos kézi eszközökkel is, de napjainkban a kereskedelmi kínálatban sok igen hasznos és könnyen kezelhető berendezés található.

Az innovatív technológiájú elektromos kötözőgép kényelmesebbé teszi és jelentősen meggyorsítja a munkafolyamatot, akár 5-ször gyorsabban be lehet fejezni a kötözést a segítségével. A penda.hu felhasználóbarát webáruházban beszerezhető a Zanon ZL 600.S elektromoskötözőgép, mégpedig költséghatékony áron.

Ez 30 mm átmérőig használható és 3 féle kötözést tesz lehetővé, a munkavégző választhat, hogy melyik hosszúságú felel meg neki leginkább, az 5, 7 illetve 11 tekerés. Az akku lehetővé tesz 13000 kötést és egész nap használható, de ez függ a munka típusától is.

A készlet tartalma, az elektromos kötözőgép mellett, a 18V LI-ION akkumulátor, a töltővel együtt, 1 tekercs, 400 m hosszú és nagyjából 2600 darab 11 csavaró kötésre elegendő zsinór, a karbantartási eszközök és a könnyebb raktározás érdekében a tároló bőrönd.