Örök kedvenc a farmer nadrág

farmer nadrág

Categories :
Címkék:

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek sohasem mennek ki a divatból. Ilyen például a farmer nadrág, amit a XIX. században Jacob Davis indított hódító útjára a Levi Strauss méterárustól vásárolt szövetből. Kezdetben munkaruhaként hordták, majd a western filmekben a szabadság és függetlenség jelképe volt. A XX. század közepétől terjedt el mindennapi viseletként.

A leginkább indigókék színű ruhadarabra a divatmárkák is felfigyeltek, így napjainkban már a Calvin Klein, Giorgio Armani és Versace kollekciók állandó szereplője. A farmer nadrág alapdarabnak számít a ruhatárban. Biztosan meglapul a szekrényedben legalább egy modell.

A hagyományos kék mellett, megtalálható több színváltozatban és a nadrágokon kívül, kapható ebből az anyagból készült táska, dzseki, sőt, még lábbeli is! Farmer nadrágot viselhetsz sportosan és elegánsan is. Sportos lábbelivel és egy laza pólóval tökéletes hétköznapi viselet, magassarkúval és inggel vagy csinos blúzzal akár állásinterjúra vagy üzleti ebédhez is megfelelő. A szövet erőssége miatt sokáig hű társad marad.