Jól mutat a karbon fólia


Categories :

Az autódekoráció egyik egyre népszerűbb változatának számít manapság, amivel rendkívül látványos végeredmény érhető el. A karbon fólia szakszerűen felhelyezve nagyon jól mutat, ráadásul megvédi az eredeti fényezést. Többféle színárnyalat közül lehet válogatni.

Az igényesen kivitelezett karbon fólia remekül mutat a régebbi modellek esetében is. Sokkal gazdaságosabb, mint egy drága festés és annál strapabíróbb felületet képez. Nem karcolódik olyan könnyen, illetve a rugalmasságának köszönhetően ellenáll a kőfelverődéseknek.

A felpattanó kavicsok elég csúnya nyomot hagynak az autó fényezésén, azonban a karbon fólia ellenállóságának hála nem kell többet emiatt aggódni. A tévhitekkel ellentétben, a minőségi karbon fólia, mint a GrafiWrap, ha szakszerűen van telepítve, nem kezd el leválni, akkor sem, hogyha lemossuk az autót.

Az eső sem tesz kárt benne. A hőnek is ellenáll, tehát nem kezd el púposodni erős napsütésben. Érdemes árajánlatot kérni a karbon fóliával kapcsolatban, mert számos tényező befolyásolhatja a végösszeget.