Összecsukható, komfortos kempingszék

kempingszék

Categories :
Címkék:

A városi népek gyakran menekülnek ki a közeli területekre, vízpartra egy kis kempingezés, horgászás, kellemes időtöltés céljából. De azért a kényelmüket is biztosítani akarják, így a kempingszék sem maradhat otthon. Nagyon jó érzés a szabadban ülni, kedélyesen csevegni a családtagokkal, barátokkal, hallgatni a víz csobogását, közben pedig elfogyasztani az otthonról hozott finomságokat.

Remek ötlet az utazunkshop.hu webáruház kínálatában felfedezhető Handy Chair elnevezésű kempingszék megvásárlása, ami annyira ellenálló, hogy 90 kg-ot is elbír.Akár több darabot is beszerezhetünk belőle, mert összecsukható és ezáltal kicsi helyen is elfér, amikor éppen nincsen használatban. Gyermekek és felnőttek egyaránt kényelmesen pihenhetnek rajta.

A kempingszék csomagja tartalmaz egy hordozható táskát is, ami segít a könnyebb szállításban. Összecsukva 22x18x2,5 cm, széthajtva pedig 30x18x30 cm a mérete. Ha szeretnek kirándulni a családjával, mindenképpen szerezzen be mindenkinek egy darab kempingszéket, mert az árak is kedvezőek a webshopban!