Velünk egyszerű a termőföld rendelés

termőföld rendelés

Categories :

Minden építkezés a földmunkákkal kezdődik, sőt, még utána is tart, a kertrendezés alkalmával. Termőföld rendelés szükséges később is, a kerti munkálatok alkalmával. Természetesen nem minden fázisban használunk egyazon minőségű földet.

Normál termőföld rendelés akkor lesz szükséges, ha az építkezésen a talaj megsüllyedt részét fel kell tölteni. Ezt általában termelésből már kivont, de korábban trágyázás, forgatás, vegyszerezés alatt álló földdel történik. Ebben az esetben a föld tartalmazhat nagyobb rögöket, köveket is akár. Ez a típus megfelelő füvesítésre is. Egészen más fajtájú termőföld rendelés válik szükségessé, amikor kertrendezésről van szó. Ekkor darált, komposzttal kevert földet szállítunk, ami sokkal porhanyósabb, a növényeknek ideálisabb. Nem ritkán trágyázott földet is szállítunk, ami gazdag ásványianyag-tartalma miatt valódi infúzió lesz.

A kerti dísznövények és virágok különösen értékelni fogják. Mindegyik kivitel esetében elmondható, fontos a frissesség, tehát a lelőhelyről minél gyorsabban a megrendelőhöz kerüljön az ömlesztett áru. Mi ebben is állunk az ügyfeleink rendelkezésére!