A méhpempő hatása hamar megmutatkozik

méhpempő hatása

Categories :

Ez a természetes anyag több mint 150 biológiailag aktív összetevőt foglal magába, ezzel egyedülálló a világon. A méhpempő hatása az egész szervezetre kiterjed. Nagyon sok problémával szemben eredményesen veszi fel a harcot. Az egyik összetevője az acetilkolin, ami a központi idegrendszer ingerületátvivő anyaga.

Rengeteg agyi funkcióban tölt be fontos szerepet, így a fogyasztása jelentős mértékben növeli a koncentrációs képességet, illetve javítja a memóriát. Akné és pattanások esetén javasolt külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazni. A méhpempő hatása a termékenység fokozásában is megmutatkozik. Azoknak a hölgyeknek kifejezetten ajánlott a szedése, akiknek rendszertelen a menstruációs ciklusuk, esetleg gyengén működik a petefészkük.

Ezen kívül gyorsítja a sebek gyógyulását és támogatja a csontszövetek termelődését. Alkalmazásával csökkenthető a koleszterinszint, illetve a vérrögök kialakulásának az esélye az erekben. A méhpempő hatása akkor lesz a leginkább érezhető, ha kúraszerűen történik a fogyasztása.